MegaMind - nejlepší nootropický suplement na trhu

Je to tady! Náš první vlastní supplement je venku. Představujeme ti MegaMind, nejlepší nootropický suplement na českém trhu. Proč jsme se rozhodli vytvořit právě MegaMind? Mentální výkon hraje hraje extrémně důležitou roli v našich životech, stejně jako životech mnoha našich zákazníků.

Hledali jsme tak nootropický suplement, který by jsme sami chtěli užívat a tím pádem ho mohli s čistým svědomím nabízet i na našem e-shopu. Žádný takový jsme ale nenašli. Vzali jsme proto věci do vlastních rukou a vytvořili ho sami. A výsledek? Naprosto bezkonkurenční nootropikum, které ti dá neuvěřitelný mentální výkon, energii na celý den, soustředěnost jako nikdy předtím a stres se pro tebe stane minulostí.

MegaMind

Jaké má MegaMind složení?

Na tom, aby složení bylo naprostá špička jsme tvrdě pracovali několik měsíců a nebyli jsme na to sami. Do vývoje jsme zapojili i několik světových expertů na nootropickou suplementaci. A výsledek? V MegaMind najdeš 12 přírodních látek té nejvyšší kvality, v optimálních dávkách.

☕ Kofein (150 mg): Kofein asi není třeba dlouze představovat. Každý přece známe nejužívanější látku na světě pro mentální i fyzickou výkonnost. Pozornost, energie, snížená únava, to jsou synonyma spojená s užíváním kofeinu.

🌿 Theakrin (100 mg): Bratranec kofeinu, o kterém jsi nejspíš ještě neslyšel. MegaMind je totiž první nootropický suplement v ČR, který theakrin obsahuje. Theakrin je kofeinu sice podobný v tom, že po něm budeš mít energii a lepší mentální výkonnost, ale působí mnohem déle než kofein, nevzniká po něm nervozita, nebudeš se kvůli němu potit, a ani na něm nevzniká tolerance. Můžeš tak počítat s příjemnou stabilní hladinou energie a soustředěností po celý den.

🍵 L-theanin (100 mg): L-theanin je aminokyselina přirozeně se vyskytující v zeleném čaji. Navozuje v mozku alfa-vlny, což je stav spojený s relaxací a soustředěností. Přesně takový stav zažíváš třeba při meditaci. Navíc moduluje účinek kofeinu, ale o tom si povíme dál. Díky theaninu tak můžeš čekat maximální flow.

🌱 Ženšen pravý (10 % ginsenosidů, 200 mg): Ženšen pravý, neboli Panax ginseng, je rostlina užívaná po staletí v tradiční čínské medicíně, která ti pomůže se všemi aspekty mentální výkonnosti a well-beingu. Po ženšenu čekej efekty jako: zvýšená soustředěnost, rychlejší reakce, lepší nálada, méně stresu, a nižší dopad spánkové deprivace.

⚡ L-tyrosin (1050 mg): Slyšel jsi někdy o neurotransmiterech jako je dopamin, noradrenalin nebo adrenalin? Přesně tyhle neurotransmitery zodpovídají za to, že pociťuješ motivaci, drive, dobrou náladu, soustředíš se a podáváš výkony. Jejich hladiny ale klesají, pokud jsme ve stresu, po vystavení se chladu, po sportu či při nekvalitním spánku. A víš z čeho jsou tyhle neurotransmitery tvořeny? Z L-tyrosinu. Suplementace L-tyrosinu ti tak pomůže zachovat hladiny dopaminu, noradrenalinu i adrenalinu a budeš tak celý den plný motivace, drivu, s dobrou náladou a maximální soustředěností na úkol, který před tebou leží!

🧠 Rhodiola Rosea (3 % rosavinů, 1 % salidrosidu, 100 mg): Rhodiola Rosea je adaptogenní rostlina, která roste v drsných horských podmínkách, a tak z tebe udělá drsného člověka. Po jejím užívání můžeš čekat benefity jako: snížené vnímání stresu, zvýšení mentální odolnosti, snížení únavy, zvýšení pozornosti, lepší sportovní výkonnost a famózní well-being.

🍳 CDP cholin (200 mg): CDP cholin je molekula, která v sobě obsahuje cholin a uridin, což jsou látky, které se v mozku podílejí na funkcích, jako je tvorba neurotransmiterů, regulace paměti a nálady, energetickém metabolismu a regeneraci nervů. Díky CDP cholinu budeš pociťovat více energie a lepší soustředěnost, motivaci, výkonnější paměť a pozornost, a navíc ti pomůže i s neuroplasticitou, takže si nové návyky a poznatky lépe osvojíš a budou pro tebe přirozenější.

💊 B vitamíny: Konkrétně se v MegaMind můžeš těšit na vitamín B1, B2, B6, B9, B12. B vitamíny hrají zásadní roli pro fungování všech buněk v našem organismu. Podílejí se tak od zdraví srdce až po kvalitu pokožky. Co se mentálního výkonu týče, B vitamíny jsou nezbytné pro funkci mozku a nervů. Energie, dobrá nálada a soustředěnost to jsou mentální benefity, které můžeš po B vitamínech čekat.

MegaMind

Co čekat od užívání MegaMind?

Už po přečtení toho, jaké funkce mají jednotlivé složky MegaMind ti je asi jasné, že se jedná o naprostou nootropickou bombu. Uvědom si ale, že efekty jednotlivých složek se vzájemně, kombinují, doplňují a potencují.

Třeba taková kombinace kofein, theakrin a l-theanin. Kofein má rychlejší nástup než theakrin, ale působí kratší dobu, to znamená, že v moment, kdy začnou účinky kofeinu vyprchávat, začne nastupovat theakrin. L-theanin navíc maximalizuje žádoucí účinky kofeinu, jako je soustředěnost a bdělost, ale tlumí nežádoucí účinky kofeinu, jako je nervozita, třes, či zvýšení krevního tlaku. Dohromady tak můžeš čekat rychlý nárůst energie a maximální soustředěnosti, který ale bude trvat po celý den bez jakýchkoliv nepříjemných účinků.

Další skvělé kombo je L-tyrosin a CDP cholin. CDP cholin totiž mimo jiné zvyšuje uvolňování dopaminu, což ti dá motivaci a drive. Pokud se nám ale zvýšeně uvolňuje dopamin, hrozí nám dopaminový crash. Každý určitě zná ten nepříjemný pocit prázdnoty po hodinách scrollování na sociálních sítích. Tomu se dá předejít tak, že dopamin doplňujeme, a to ideálně skrze jeho prekurzor L-tyrosin. Tímto kombem tak získáš maximum z dopaminu, bez toho aby tě čekal následný crash.

Asi už chápeš kam tím mířím, MegaMind je prostě díky svému unikátnímu složení naprostá jednička na nootropickém trhu.

MENTÁLNÍ VÝKON - SOUSTŘEDĚNOST - ENERGIE - MINIMUM STRESU

Pavel Straka

Komplex

Complex™ MegaMind

 
599 Kč 699 KčUšetříte 100 Kč

Další články

Co je Theakrin a proč je efektivním nootropikem?
Theakrin je látka, o které si možná ještě neslyšel. Jedná se o nováčka na nootropické scéně, který má však řadu potenciálně zajímavých a mocných účinků....
Ženšen pravý - bylinka proti stresu
Ženšen pravý, neboli Panax ginseng, je rostlina používaná po staletí v tradiční čínské medicíně, kde je také nazývána “Králem všech bylin”. Označení “Panax” vychází z...