Světový rekord & co je Theakrin?

Jak už je zvykem, naše newslettery nejsou plné marketingu. Naopak, dočteš se v nich především:

- novinky 🗞️ ze světa zdravého životního stylu
- shrnutí nejzásadnějších informací , které se objevily na našem blogu 🖥️
- zajímavá videa 🎦 a podcasty, které by sis něměl/a nechat ujít
- jedinečné slevové kódy 💯na naše produkty.

Ani tento týden nebude výjimkou, dozvíš se, že:

- padl světový rekord 🌎 ve shybech za 24 hod, který se ale neobešel bez kontroverze.
- na blogu jsme se pak věnovali hlavně účinkům jednotlivých složek 🧠 MegaMind.
- video týdne je zábavná challenge 🤝, kterou můžeš zkusit s kámošema ve fitku, u níž zapojíte nejen svaly ale i hlavu.

Tak pojďme na to!

Komplex

Co se děje ve světe zdravého životního stylu?🌍

🌎Světový rekord ve shybech za 24 hodin🧗‍♂️

Tuto neděli se pokusili o světový rekord ve shybech rovnou dva lidé. Jedním z nich byl Truett Hanes.

Jestli ti jméno Hanes něco říká, tak je to proto, že se jedná o syna Camerona Hanese, který je sám známý ultramaratonec🏃🏻‍♂️, který byl mnohokrát v podcastu u Joe Rogana.

Druhým šílencem byl policista z Austrálie, jehož jméno není nikde oficiálně uvedeno. Dosavadní světový rekord byl 8008 shybů za 24 hodin. Truett zvládl udělat 8100 shybů‼️, což je naprosto neuvěřitelné. Co je ale ještě míň uvěřitelné, je, že Australan udělal rovnou 8600 🤯 shybů!

Neobešlo se to však bez kontroverze, protože zatímco Truett dělal shyby v plném rozsahu pohybu💯, Australan v dolní fázi nepropínal ruce❌.

Bohužel se mi nikde nepodařilo najít, jaká jsou oficiální pravidla formy shybu, aby byl uznán. Takže si budeme muset počkat na verdikt od Guinnessovy knihy rekordů. Australan za svojí formu schytal v komentářích hodně kritiky👎🏻. Tak se mrkni na záznam, a dej nám na sociálních sítích vědět, co si o jeho formě myslíš ty a jestli by jsi mu takové shyby uznal.

Každopádně si myslím, že si oba borci zaslouží obrovský respekt! 🎉

Truett Hanes

Nové produkty🧪

Od minulého newsletteru nám na e-shopu přibyly hned tři nové produkty a dva z toho z naší vlastní dílny. Jedná se o:

  • Magnesium Bisglycinate v kombinaci s aktivní formou vitamínu B6. A tohle kombo je přesně to co hledáš na relax🧘🏻‍♂️ po náročném dni, tvrdém tréninku 🏋️‍♀️nebo pro kvalitní spánek💤.
  • Vit D3 + K2 je duo, které ti pomůže udržet imunitní systém🦠, náladu 🥳a hladiny hormonů🩸 i během temných (pod)zimních měsíců.
  • A samozřejmě MegaMind🧠, nejlepší nootropický suplement na českém trhu. O tom proč je MegaMind nejlepší si můžeš přečíst na našem blogu, kde dopodrobna rozebíráme jednotlivé složky, které v MegaMind najdeš.

    MegaMind

    Nejzásadnější informace z blogů📰

    Na blogu se postupně objevují články o jednotlivých složkách MegaMind. Jestli jsi už MegaMind zkusil, tak je dost možné, že teď hledáš vysvětlení, jak je sakra možné, že to tvou mysl poslalo do jiné dimenze🪐👨‍🚀. Odpověď najdeš právě v článcích. A jestli jsi MegaMind nezkusil, můžeš si alespoň udělat představu o tom, co to s tebou udělá.

    Jednou ze složek MegaMind je Theakrin☕️, nazýván také bratranec kofeinu. A MegaMind je první nootropický suplement 🧠 v ČR, který Theakrin obsahuje.

    • Theakrin je přírodní 🌱látka podobná kofeinu, která má podobné, ale ne stejné účinky.
    • Po theakrinu budeš mít více energie 🔋a bude ti to lépe myslet🤓, a jeho doba účinku je mnohem delší⌛️, než ta kofeinu.
    • Při užívání Theakrinu se navíc vyhneš nervozitě 😥a třesu🥶, které jsou s konzumací kofeinu spojené.
    • Na theakrinu nevzniká závislost a tolerance🧟‍♂️. Takže ti bude i po měsících dávat pořád stejný mentální benefit🦸🏻‍♂️, jako na začátku užívání.
    • Kombinací theakrinu a kofeinu získáš to nejlepší z obou světů🤝.
    • Theakrin je velmi bezpečný👮‍♂️. To z MegaMind dělá mnohem zdravější 🩻alternativu energyťáku.

    Na blogu se taky dočteš o L-theaninu, který vylepší účinky kofeinu a navodí ti stav flow🏄‍♂️, či ženšenu pravém, který ti mimo jiné zajistí dobrou náladu🤩 a ztlumí dopady spánkové deprivace😴.

     

    Nejlepší video ze světa zdravého životního stylu za posledních 14 dnů🎥

    Nejlepší video od posledního Newsletteru vyhrává youtuber Nick Symmonds. Nick je taky přezdíván Mr Beast Fitness 🏋️‍♀️scény, protože dělá zajímavé challange, za které dává účastníkům nemalé výhry💰.

    Jednou z takových výzev je i zvednout 110 kg na mrtvý tah, s tím, že na jedné straně osy je 5 kg a na druhé straně zbytek💪🏻. Určitě se nech jeho videem inspirovat a zkus to s kámošema 👦🏻v gymu taky. Doporučuju nedokoukávat video až do konce a zkuste na ten trik🔮 přijít sami. Uvidíš, že si u toho užijete kopec srandy a uvidí se, kdo z vás je nejsilnější💪🏻, kdo dával pozor při fyzice🤓, a kdo nic z toho. 110 kg touhle technikou je ale docela hodně, doporučuju dát si na osu tak 2/3 toho, co zvedáte normálně.

    Jestli si budeš dávat tuhle challange na storýčko, tak nás označ a my tě přesdílíme🤝, aby i ostatní členové Complex komunity viděli, jak makáš🙏🏻.

    Zvedněte IMPOSSIBLE Barbell, VYHRAJTE 100 $!

    To by bylo pro tenhle newsletter všechno. Díky za přečtení. Doufám, že tě světový rekord ve shybech inspiroval k tomu pořádně makat👌🏻, že si s kámošema užijete kupu srandy u deadlift challange a že díky naším článkům posuneš svůj mentální výkon na nový level🚀!